Novolex utvider produksjonskapasiteten ved å kjøpe Flexo Converters

Novolex, en produsent av emballasjeprodukter, har sagt ja til å kjøpe Flexo Converters USA og noen av dets filialer.
Novolex, en amerikansk emballasjeproduktprodusent, har oppnådd en avtale om å kjøpe Flexo Converters i USA, og beløpet for oppkjøpet er ikke offentliggjort.
Flexo spesialiserer seg på å produsere inventar, spesialtilpassede og resirkulerte papirposer og sekker for restauranter og matservicedistributører.
Douro vil bruke Flexos produksjonskapasitet for å møte den økende etterspørselen etter food service og dagligvarebutikkkunder for take-out og ytre emballasje papirposer.
Stan Bikulege, styreformann og administrerende direktør i Novolex, sa: "Flexo er et spennende medlem av selskapet vårt, og vi ønsker et erfarent og dedikert team velkommen til å bli med i familien vår.
"Flexos gode rykte for produkter av høy kvalitet, levering til rett tid og verdiøkende tjenester vil støtte oss i å forfølge fremtidige vekstmuligheter på tvers av selskapet."
Anik Patel, visepresident og administrerende direktør for Flexos forretningsenhet, sa: "Siden vår familie gikk inn i bransjen for 40 år siden, har det alltid vært en del av Flexo å lage produkter av høy kvalitet og møte kundenes behov.
"Vi er veldig glade for å bli med i Novolex-familien, med sitt rykte for lederskap og innovasjon i bransjen, og sin historie med å ønske uavhengige selskaper og deres ansatte velkommen inn i denne omfattende organisasjonen."
Novolex er et porteføljeselskap av The Carlyle Group, som hovedsakelig produserer emballasjeprodukter for matservering, takeaway og levering, matforedling og industrielle markeder.
I februar i år kunngjorde Novolex at produktene deres vil begynne å bruke How2Recycle Store Drop-off-etiketten.


Innleggstid: 19. mai 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss