Scholle IPN ga ut SIOC-godkjent emballasje for flytende produkter

PR Newswire-PR Newswire / Northlake, Illinois, 13. mai 2021-IPN, verdens ledende leverandør av fleksible emballasjeløsninger, annonserte i dag at de har satt ut en serie SIOC-sertifiserte Amazon ISTA-6 bokser Kommersielt salg av innvendige emballasjeprodukter er brukes til flytende produkter.
Scholle IPN samarbeider med Georgia Pacifics korrugerte emballasjeløsninger for å utvikle, teste og sertifisere tre patentsøkte emballasjeformater for væskeposer i henhold til Amazons strenge SIOC-sertifiseringsprosess. Emballasjen inkluderer en lett-å-bruke dispensering kran design; en dumpløsning; og en dispenseringsdesign i stort format for brukstilfeller med store volum. Bag-in-box-emballasjestørrelsen varierer fra 2 til 23 liter og krever ikke ekstern krympemballasje som en del av løsningen. E-handelsvennlig emballasje er ideell for følgende produkter: rengjøringskjemikalier, vaskekjemikalier, plenpleiekjemikalier, bilvæsker og drikkevarer som vin og vann.
Brent Haynam, forretningsingeniør i Scholle IPN, sa at formatet på programvarepakken må endres. «I e-handel bruker vi eksisterende (vanligvis faste) programvarepakker, som godt kan brukes i visse applikasjoner. Jobb, men ikke nødvendigvis i kanalen. Stiv emballasje, distributører finner ut at de trenger å legge til sekundær og tertiær emballasje til disse produktene, noe som øker kostnadene og ikke garanterer at produktene vil overleve etter levering.» Haynam Fortsett å gi e-handel de miljømessige fordelene ved bag-in-package emballasje, "skifting til effektiv og fleksibel emballasje kan redusere den totale emballasjevekten, ha et bedre produktpakningsforhold og ta i bruk denne SIOC (selvlastende) - container) emballasje, så det er ikke nødvendig å tildele bortkastet ekstra emballasje. Vi har sett en reduksjon på 67 % i det totale karbonavtrykket og en total energibesparelse på 75 %. I noen tilfeller er miljøpåvirkningen enorm, og distribusjonskjeden for e-handel er svært verdifull.»
Keri Wilson, en senior emballasjeinnovasjonsingeniør ved Georgia Pacific Corporation, snakket om vanskeligheten med å levere SIOC-sertifisert væskeemballasje. Han sa: «Enkeltpakking av væsker gjennom e-handel er en stor teknisk utfordring. Vi må designe en bølgepapirløsning. Ikke bare kan den beskytte opptil 50 pund væske, men den tåler også flere fallsekvenser og timer med vibrasjonstesting." Wilson fortsatte: «Når vi har laget en løsning som kan overleve den testen, må vi sørge for at sluttbrukere enkelt kan få tilgang til produktet og nyte bruksopplevelsen uten behov for overflødig sekundæremballasje eller vanskelig åpne kranperforeringer. Det er ikke nok for oss å komme dit; vi trenger emballasje for å spille en rolle i hele kanalen og redusere hvert skritt er bortkastet.»
For mer informasjon om væskeposeemballasje i e-handelssalgskanaler, vennligst besøk: https://www.scholleipn.com/on-demand-webinar-flexible-packaging-for-ecommerce/.
Om SCHOLLE IPN SCHOLLE IPN er en global leder innen totale fleksible emballasjeløsninger, inkludert barrierefilmer, ergonomisk tilbehør og det nyeste fylleutstyret for poser i bokser og poser. Med integrerte emballasjeløsninger kan Scholle IPN raskt designe, produsere og tilby unike løsninger til kunder, som gir sine forbrukere mer enn 100 milliarder flytende produkter hvert år. www.scholleipn.com


Innleggstid: 15. mai 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss