Scholle IPN gir ut SIOC-godkjent bag-in-box emballasje for flytende produkter

NORTHLAKE, Ill., 13. mai 2021 /PRNewswire/ – IPN, en ledende global leverandør av fleksible emballasjeløsninger, kunngjorde i dag at de har gjort kommersielt tilgjengelig en rekke Amazon ISTA-6, SIOC-sertifisert bag-in-box-emballasje for flytende produkter.
Scholle IPN samarbeidet med Georgia-Pacifics korrugerte emballasjeløsninger for å utvikle, teste og sertifisere tre patentsøkte bag-in-box-pakkeformater for væsker i henhold til Amazons strenge SIOC-sertifiseringsprosess. Pakkeserien inkluderer en forbrukervennlig tappekrandesign; en helle ut stil løsning; og en dispenserkrandesign i stort format for brukssaker med store volum. Bag-in-box-emballasjen varierer i størrelser fra 2- til 23-liter og krever ingen utvendig krympeinnpakning som en del av løsningene. Den e-handelsvennlige emballasjen er ideell for produkter som: rengjøringskjemikalier, klesvaskkjemikalier, plenpleiekjemikalier, bilvæsker og drikkevarer som vin og vann.
Brent Haynam, Commercial Engineering Manager for Scholle IPN, sa om behovet for en endring i pakkeformat: «I e-handel bruker vi eksisterende – ofte stive – pakker som kan fungere fint for visse applikasjoner, men ikke nødvendigvis for denne kanalen. Med stiv emballasje finner distributører at de må legge til sekundær og tertiær emballasje til disse produktene, noe som øker kostnadene og ikke garanterer at produktene kommer til å overleve levering.» Haynam fortsatte med de miljømessige fordelene med bag-in-box for e-handel, "Ved å bytte til en effektiv, fleksibel pakke reduserer den totale emballasjevekten, har et bedre produkt-til-pakke-forhold, og med denne SIOC (Ships-In-Own) -Container) emballasje, det er ikke behov for sløsing, ekstra emballasje i distribusjon. Vi ser en samlet reduksjon av karbonfotavtrykk på opptil 67 % og totale energibesparelser på 75 % i noen tilfeller. Miljøpåvirkningene er betydelige og effektiviteten i distribusjonskjeden for netthandel er verdifull.»
Keri Wilson, Senior Packaging Innovation Engineer for Georgia-Pacific, snakket om vanskeligheten med å levere en SIOC-sertifisert pakke for væsker, "Å levere enkeltpakker med væsker gjennom e-handel er en betydelig teknisk utfordring. Vi trengte å designe en korrugert løsning som ikke bare kunne beskytte opptil 50 pund væske, men som også kunne overleve flere fallsekvenser og en flertimers vibrasjonstest.» Wilson fortsatte: "Når vi har laget en løsning som kan overleve denne testen, må vi sikre at sluttbrukeren enkelt kan få tilgang til produktet og nyte opplevelsen uten ekstra sekundære omslag eller perforeringer som er vanskelige å åpne. Det er ikke nok for oss å bare få det dit; vi trenger at emballasjen fungerer i hele kanalen, og reduserer avfall hvert trinn på veien. ”
Mer informasjon om bag-in-box-emballasje for væsker i e-handelssalgskanalen finner du på: https://www.scholleipn.com/on-demand-webinar-flexible-packaging-for-ecommerce/.
OM SCHOLLE IPN Scholle IPN er en global leder innen total fleksible emballasjeløsninger som barrierefilmer, ergonomiske tilpasninger og toppmoderne fylleutstyr for bag-in-box og poser. Med en tilnærming til totale emballasjeløsninger kan Scholle IPN raskt designe, produsere og levere unike løsninger til kunder som gir over hundre milliarder porsjoner flytende produkter hvert år til sine forbrukere. www.scholleipn.com


Innleggstid: 17. mai 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss