Den lokale dyreforsyningsbutikken nr. 2 Boston-butikken åpnes 22. mai

De to Bostons i Glen Ellyn har tusenvis av morsomme leker, snacks, tygger og flere leker for katter og hunder. Tilbys av AdreAnne Tesene
Den 22. mai feiret to bostonere åpningen av deres nyeste butikk, som ligger i Glen Ellyn på 926 Roosevelt Road.
Gjester kan nyte spill, premier, konkurranser, bilder og til og med få gratis tyvegodspakker verdt 120 dollar eller mer gratis, som kan brukes av de første 150 personene som bruker minst 49 dollar. Åpner kl 9 om morgenen
For at alle skal føle seg morsomme og trygge, må det bæres masker i butikken, og retningslinjer for sosial evakuering skal følges. Så lenge hunder med standard oppførsel holder standard bånd under arrangementet, er de velkommen til å bli med.
Siden etableringen i 2005 har de to Boston-familiene vært eid av grunnleggerne AdreAnne og Andy Tesene. Kunder kan se frem til å gi hundene og kattene sine en rekke førsteklasses mat, leker, snacks, halsbånd osv., og tilby gratis ernæringskonsultasjoner for kjæledyrene deres.
De to Bostonianerne har også en "gratis fastfood"-plan, kjøp 10 poser, alle matposer kan få 1 pose gratis. Tilbyr levering og henting ved veien, samt 24/7 shopping på twobostons.com.
De to bostonerne er kjent for sin utmerkede kundeservice og vennlige team, og arrangerer regelmessig gratis oppsøkende arrangementer, inkludert mat til lokale dyretilfluktsrom. Oppmuntre kunder til å ta med veloppdragne kjæledyr når de besøker dem.
Siden åpningen har de hjulpet mer enn 100 000 familier med å lære hvordan de kan holde kjæledyrene sine glade og sunne gjennom en serie med høykvalitetsprodukter. De følger nøye en rekke kjerneverdier, hvorav den største er at de aldri vil ha noen gjenstander de ikke ville gitt til kjæledyrene sine. De har også butikker i Naperville, Wheaton, Genève og Burr Ridge.


Innleggstid: 15. mai 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss