"Varme leveranser, varmere hjerter" – ACOOLDAs julebudskap om takknemlighet og forpliktelse

/kontakt oss/

Feirer høytiden med ACOOLDAs matleveringsposer

Når julesesongen nærmer seg, gir vi i ACOOLDA, en frontløper innen isolasjonsveskeindustrien fra Guangzhou, Kina, våre varmeste julevelsignelser til våre verdsatte kunder. Siden vår oppstart i 2013 har vår reise vært preget av en forpliktelse til fortreffelighet i å designe og produsere høykvalitets takeaway-poser, isolerte håndvesker og ryggsekker.

Essensen av julen levert i hver matpakke

Denne julen reflekterer vi over de utallige historiene der matpakkene våre har vært mer enn bare en bærer av måltider; de har vært en bærer av glede, varme og feststemning.

A Story of Joy fra Storbritannia

I hjertet av London sto en travel restaurant overfor utfordringen med å holde feriefestene sine varme under levering. Våre spesialdesignede, isolerte matleveringsposer kom dem til unnsetning. Ikke bare holdt disse posene maten varm, men de la også til et snev av festlig jubel med deres tilpassede juletemadesign.

En fortelling om forbindelse fra Canada

I Toronto slet en liten familieeid cateringbedrift med å utvide leveringstjenesten for julemåltider. Våre spesialdesignede matleveringsposer for sykler, utstyrt med avansert isolasjon, gjorde dem i stand til å levere varme, hjemmelagde julemiddager til et større klientell, og spre glede og varme i den kalde kanadiske vinteren.

The Story of Celebration fra Australia

Nede i Melbourne planla en vennegjeng en julestrandfest, men de var bekymret for å holde maten varm og fersk. ACOOLDAs isolerte ryggsekker var den perfekte løsningen, og sørget for at deres festlige piknik ble en hit, med fersk og varm mat rett fra kjøkkenet.

Vår forpliktelse til kvalitet og innovasjon

Vår overholdelse av BSCI og ISO9001 standarder er et bevis på vår dedikasjon til kvalitet. Med over 400 ansatte ved produksjonsanlegget vårt i Yangchun City, innoverer vi hele tiden for å møte de skiftende behovene til våre kunder.

Se fremover: Bærekraftige og effektive løsninger for matlevering

Når vi beveger oss fremover, er ACOOLDA forpliktet til å utvikle bærekraftige og effektive løsninger for matlevering. Vårt fokus er fortsatt på å redusere vårt miljømessige fotavtrykk og samtidig forbedre leveringsopplevelsen for kundene våre.

Uttrykke vår takknemlighet

Denne julen ønsker vi å uttrykke vår hjertelige takk til dere, våre kunder. Din støtte har vært avgjørende for reisen vår. Hver matleveringspose som forlater fabrikken vår bærer vår forpliktelse til kvalitet og våre ønsker for din lykke og tilfredshet.

Et løfte for fremtiden

Når vi feirer denne høytiden, fornyer vi løftet vårt om å jobbe utrettelig for å gi deg de beste matleveringsposene som tilfredsstiller dine behov. Vi ser frem til å være en del av dine mange flere juler som kommer, og sørge for at matleveransene dine alltid er varme og tidsriktige.

God jul og godt nytt år fra alle oss i ACOOLDA! Måtte ferien din bli fylt med glede, varme og deilig mat levert i våre matleveringsposer.


Innleggstid: 19. desember 2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss